Ny automatisk presse

Global med ny spesial automatisk thermo- formpresse som både forenkler, effektivserer med mer kvalitet på sluttprodukt
GLOBAL THERMOFORM MEMBRANE PRESS AUTOMATIC

Ny thermeoform presse for industrielt bruk. Maskinen er tilpasset med automatiske funksjoner og styring som sørger for enklere, mer effektiv bruk og bedre utnytting av utstyret. Det unike hydrauliske løfte- og senkesystemet gir pressen høyere ytelse, effektivitet, arbeidskomfort og større nøyaktighet ved serieproduksjon.

Produktdetaljer:

- Kan brukes både til teroforming og finering/laminering av tre
- Vacuumpumpe 140m³/time
- Silikonmembran med maks strekkevne på 850%
- Levers i bredde på 130mm og lengder på 2500 - 3100 og 3700mm
- Valgfri spenning 230V/380V 50Hz
- Styring med farge touchscreenStyring GTP A er tilpasset med en styring som både kan måle temperatur eller bruke timer for automatisk heving av pressmembranen. Ved angitt tid eller temperatur vil maskinen automatisk åpnes og en unngår stadige temperaturkontroller med ekstern temperaturmåler. Pressen vil stå ubetjent og åpnes automatisk når tid eller temperatur er oppnådd.

Jevn kvalitet, det er ikke bare den automatiske funksjonen som blir gevinsten. Maskinen er tipasset med kjølevifter som kjører ned temperatur på emnet. (temperaturføleren kan plasseres etter ønske) Resultat med samme press/kjøletid er jevn kvalitet på emnet, dette ser en best når en legger flere like press opp på hverandre uten avvik.

Video av GTP-A : på denne linken (nytt vindu åpnes)
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento