To nye på plass hos Tretek

Vi styrker teamet og utvider kapasiteten på oppfølging av kunder både innenfor metall og tre.
Som følge av økt pågang og sterk tro på både fremtid og kunder vil vi fra sommeren 2011 utvide vi med ytterligere to ansatte. Kapasitetsøkningen vil først og fremst være på oppfølging og vedlikehold av både eksterende og nye kunder.

I august runder også Tretek 20 år som kompetent leverandør av effektive produksjonsløsninger til industrien.  De nye på teamet gleder seg til å bidra til videre utvikling av Tretek som den mest naturlige samarbeidspartneren på tekniske produskjonsløsninger innen møbel og treindustrien.
 

Are Kvalsvik med bakgrunn som industrimekaniker med erfaring fra både maskinering, reparasjon og montering bidrar til å styrke Bernardoavdelingen, med fokus på metallbearbeidende maskiner fra vårt omfattende Bernardo-sortiment. Arbeidsoppgaver vil hovedsaklig være salg og oppfølging.


Magnar Viseth har bakgrunn fra både møbelindustrien og en rekke tilstøtende bransjer innen treindustrien. Med lengre erfaring innen både salg og ledelse vil dette bidra til økt fokus på de større prosjektene og gjennomføringen av disse.


Du finner kontaktinfo til alle ansatte under "kontakt"-fanen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento