Flowcoater fra CML finishing

Ny effektiv flowcoater for impregnering av dør- og vinduskomponenter. Tilpasset for å stå i linje med maskineringslinjer, høvler etc.
CML finishing har konstruert en ny og effektiv horisontal flowcoater beregnet for impregnering av dør- og vinduskomponenter - PRIME FLOW.
 
 
Gjennomløpsmaskinen er beregnet for posisjonering i linje med andre gjennomløpsmaskiner som feks maskinerings-linjer, høvler, dobbeltappere etc.

Impregnering påføres effektivt gjennom flere dyser som sørger for total dekking av emnets alle 6 sider.  Kretsen er lukket og all impregneringsveske filtreres og resirkuleres i anlegget.

Emnet føres gjennom tanken på en helt spesiell rullebane der lagre etc. ikke utsettes for impregneringsvæsken. Rullene er konstruert for å ikke hindre tilgang til emnets underside.
 
Senter av tanken er tilpasset med et "stille" område for best mulig absorbering før avblåsing. Siste prosess før utmating er avblåsingen som skjer effektiv med flere flate dyser som fungerer som en luftkniv og blåser impregneringsveske tilbake i maskinen.
 
Innvendige komponenter i konstruksjonen er tilpasset med materialer i polypropylen som er både slitesterkt og velegnet som følge av anti-heft egenskaper.

Maskinen kan tilpasses ulike lengder og bredder samt hva angår kapasitetsbehov hos kunde.
 
 
Bildet over viser installasjon av PRIME FLOW fra CML finishing i linje med et HELIOS Maskineringsanlegg fra CML machinery. Anlegget produserer ferdige komponenter til dør- og vindu ... ferdig impregnert før sammensetning.
 
 
Send oss gjerne en epost på info@tretek.no dersom du vil vite mer om denne maskinen eller ring oss på 70 14 61 00  (du kan også lese mer om HELIOS maskineringslinjer på denne linken )
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento