Ny optimeringskappsag

SUPERPUSH 200 kommer i ny utførelse, Enkel i bruk, komplett, presis og en svært produktiv optimeringssag.
En virkelig teknologisk nyvinning av tradisjonelle kappeoppgaver fra Italienske Salvador. Maskinen er istand til å gi deg betydelig økt produktivitet, reduksjon av personell og selvsagt forbedret utnyttelsesgrad.
 
Enkel, komplett, presis og svært produktiv.  Superpush er resultatet av mer en 30 års erfaring og i tett samarbeid med sluttbrukere kombinert med kontinuerlig utvikling.
 
Robust, stor pusher i slitesterk utførelse med et kraftig drivbelte som kan håndtere belastning opptil 805 Kg.  Enkel og fleksibel, siden maskinen ikke trenger justeringer eller spesielle innstillinger er den svært enkel å bruke. Legg emnet på innmatingsbordet og maskinen fikser resten. Maskinen har også vinklet innmatingsbord og lar seg enkelt fylle opp slik at maskinen forsyner seg av magasinet ved behov.
 
Maskinene fra Salvador levers komplett med oppdaterte løsninger også på software. Windows baserte styringer, gir en enkel og oversiktlig plattform som er lett å forstå, effektive grafiske visninger, fleksible innstillinger og med muligheter til å bli absolutt effektiv på øverste nivå. Operatør trenger kun å gjøre enkle innsettinger av data, mål på emner, antal og evt. utkaster-data.
Med oppdaterte system søreger maskinen effektivt for optimaliseringen av emne og utfører kalkulasjonen på bare 2 tusendels sekund..

 
Teknisk "teaser"

- Pusher hastighet 60/180mtr/min
- Minste kuttetid 0,2 sekund
- Arbeidshøyde 900 mm


(NB video, viser første generasjon Superpush 200)


 
 
Se alle videoer tilgjengelig fra Salvador på Youtube på denne linken:  http://www.youtube.com/user/salvadorchristian

Send oss gjerne en forespørsel på denne maskinen dersom du ønsker mer utfyllende informasjon
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento