Superangle - supereffektiv

Perfekt optimeringsanlegg for vinkelkapping. Rask og fleksibel og med en presisjon og kapasitet som imponerer.
Vinkelkapping med hastighet og presisjon fra Salvador. Maskinen er istand til å gi deg betydelig økt produktivitet, reduksjon av personell og forbedret utnyttelsesgrad. Enkel, komplett, presis og svært produktiv. 
 
 
Robust, stor pusher i slitesterk utførelse med et kraftig drivbelte som kan håndtere belastning opptil 805 Kg.  Enkel og fleksibel, siden maskinen ikke trenger justeringer eller spesielle innstillinger er den svært enkel å bruke. Legg emnet på innmatingsbordet og maskinen fikser resten.
 
Maskinene fra Salvador levers komplett med oppdaterte løsninger også på software. Windows baserte styringer, gir en enkel og oversiktlig plattform som er lett å forstå, effektive grafiske visninger, fleksible innstillinger og med muligheter til å bli absolutt effektiv på øverste nivå. Operatør trenger kun å gjøre enkle innsettinger av data, mål på emner, antal og evt. ejector data.
Med oppdaterte system søreger maskinen effektivt for optimaliseringen av emne og utfører kalkulasjonen på bare 2 tusendels sekund..


 
 
 
Teknisk "teaser"

- Pusher hastighet 60/180mtr/min
- Minste kuttetid 0,2 sekund
- Arbeidshøyde 900 mm
- Rotasjonshastighet
- Rotasjonpresisjon +/- 0,1°
 
 
Se alle videoer tilgjengelig fra Salvador på Youtube på denne linken:  http://www.youtube.com/user/salvadorchristian
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento