Uniteam strekker EASY

Uniteams nye kompakte maskineringssenter EASY strekkes til 5 mtr og åpner for flere muligheter
NYHET 2012, i mai kommer den nye Uniteam EASY i "strukket" versjon. Maskinen i 3 mtrs lengde har værte en stor suksess og Uniteam ønsker å nå flere potensielle kunder med maskinen i lengre utgave. Dette er godt nytt for mange av våre mindre og mellomstore kunder soom produserer spesialinnredninger, trapper etc. der en maskin på 3mtr X-kapasitet kommer til "kort". Den nye versjonen kommer nå med en maskineringskapasitet på 5.000 mm og er dermed en svært aktuell arbeidshest også hos mindre og mellomstore trappeverksted.
 

 

Tekst fra nyhetsmelding 3 mtrs maskin;
 
EASY_W er en ny generasjon CNC freser fra Uniteam. Selv om Uniteam er kanskje best kjent for større og kraftigere maskineringssentre så representerer den nye EASY en ny og mer kompakt installasjon med 3 interpolerte akser som standard.

Maskinen er spesielt tilpasset produksjon av trevarer og interiørdetaljer som feks, kjøkken, møbler, bord, soveromsmøbler og garderober, dører, paneler osv. Størrelsen på både maskin og investering  gjør maskinen passende for både mindre snekkerversteder eller større industriformål der fleksibilitet og kvalitet er avgjørende.

EASY_W har et arbeidsområde på XY 3000x1250 og maks tykkelse på emne på 120mm (Y-akse). Dette er faktisk kapasitet og må ikke forveksles med slaglengdene på aksene som måler 3500x1560x305mm.
 
 

 
Den kraftige elektrospindelen på 12Hk, sørger for et bruksområde som kan strekkes helt opp til dør, vinduskomponenter og trapper. Egen boregruppe med både vertikale og horisontale borer, automatisk verktøyveksler (både karusell og statisk) Børsteløse motorere på alle akser og fiberoptikk for maksimal presisjon på aksestyringen. 


Maskinen kommer i 2 grunnversjoner og konfigurasjonen velges utfra behov hos kunde. I mange tilfelle kan det også være gunstig med et flatt rasterbord. Uniteams rasterbord er tilpasset i stabilt Rexilon materiale med integrerte nullpunkts-stoppere.

Maskinen leveres komplett klart til bruk og innholder både sikkerhetsutstyr, verktøyveksler med klargjorte kon. Komplett software CAD/CAM følger også med mulighet for parametrisk programmering og visualisering i 3D. I tillegg kan det leveres med software for nesting, og UNI-CABINET for enklere generering elementer og skap.


 

Du kan også laste ned midlertidig brosjyre på denne linken (ca 3,5Mb)


Ta kontakt med oss for mer informasjon og komplett tilbud på denne maskinen på epost info@tretek.no eller på telefon 70146100
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento