Nesting fra Uniteam

Ny maskin for platebearbeiding med stor kapasitet både for innredningsproduksjon og annen platebearbeiding.
UNINEST er en ny generasjon CNC freser fra Uniteam. Selv om Uniteam er kanskje best kjent for større og kraftigere maskineringssentre så representerer den nye UNINEST en ny og mer kompakt nesting installasjon med 3 og 4 interpolerte akser som standard.

Maskinen er spesielt tilpasset bearbeiding av plateinnredninger som feks kjøkken bad, garderober, spesialinnredninger og elementer som feks innvendig treverk i møbler. Maskinen brukes også innen komposittbearbeidng av større plater og kan da leveres uten software tilrettelagt for nesting og optimalisering av platen.
 
 
 
 
UNINEST kan leveres i forskjellig størrelser og har et nmaksimalt arbeidsområde på XY 4330x2290 og maks tykkelse på emne på 120mm (Z-akse). Dette er faktisk kapasitet og må ikke forveksles med slaglengdene på aksene.
 
Uninest kan også leveres som komplett linjeløsning med innmating, merking av emner, rengjøring av arbeidsområde og et effektivt utmatingssystem. Den nye generasjonen av NC-styring og integrering av tilpasset software sørger ikke bare for høy ytelse og effektiv produksjon, men også en løsning som er blitt enklere å bruke.
 
Noen tekniske "høydepunkt"..

- Leveres med både 3 og 4 akser
- Arbeidsområde X 4340/3740/3140mm
- Arbeidsområde Y 2290/1890
- Fresespindel fra 9 til 22 kW
- Automatisk verktøyveksler
- Egen borekasse
- Børsteløse motorer med absolutt posisjonering
- 250m3 vacuumpumpe som standard (antall ihht oppgaver)
 
 
 
 
 

Du kan også laste ned midlertidig brosjyre på denne linken

Ta kontakt med oss for mer informasjon og komplett tilbud på denne maskinen på epost info@tretek.no eller på telefon 70146100
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento