Ny generasjon sinkemaskiner

Omec forenkler produksjon av sinkede skuffer og esker og gjør dette raskere og rimeligere med skikkelig håndverk.
Omecs nye F11TS er et komplett fresesenter for produksjon av skuffer, esker etc med sinke-forbindelser.

Maskinen har eksistert en stund men i 2012 har den fått en ny styring samt styrt anlegg som forenkler produksjonen av sinkede skuffer.

 
"Etter at Omec- maskinen fra Tretek kom, kan jeg lage skuffer både raskere og faktisk rimligere enn om dette skulle vært gjort med sentrumstapp"
 
Den nye CNC styringen er designet for å kunne gi absolutt maksimal fleksibilitet for å enkelt kunne justere parametere som: type avstand, antall og dybde på forbindelser, emenstørrelse, fresehastighet, matingshastighet og selvsagt verktøykompensasjon for variasjoner på verktøydiameter.Alle data legges enkelt inn i forhold til online instruksjoner på skjermen. Styringen kan lagre opptil 600 programmer som kan hentes inn igjen avhengig av behov. Det  grafiske grensesnittet er basert på "drop-down"menyer og tilpasset for å hente inn programmer direkte fra strekkodeleseren. Maskinens software inkludererer Windows® operativsystem som kan tilpasses lesing via strekkode. Maskinen er også utstyrt med USB port slik at også software kan oppdateres.

Maskinen har en kapasitet på 120 skuffer pr/time
 
 
Maskinen kan arbeide med verktøy i ulike diametere fra 6 til 18mm. På grunn av dette er det mulig å lage sinker med svært små dimensjoner. Verktøyet kan tilpasses med alt fra standard til HM. At stort turtallsområde gjør at operatør kan justere dette parameteret for å kunne oppnå maksimale resultat på alle tresorter og komposittmaterialer.

Eneste manuelle justering som må foretaes er plassering av pusher og spindelhøyde. De vertikale anleggene står fast mens de horisontale anleggene kan justeres automatisk gjennom CNC styringen. Softwaren inkluderere også en manuell styring som tillater produskjon av spesialmål.
 

 
 
Denne maskinen kan produsere en rekke ulike forbindelser. Svalehale/sinker med fast og variabel avstand, avbrutte spor, spor med rundede han-deler samt rektangulære han-deler, sinker med vekslende størrelser, skuffefronter med spor, parallellspor, fransk forbindelse, utfresinger for spesialhengsler/hardware.
 
F11TS fra Omec kan også leveres med en rekke mulige tillegg for å spesialtilpasse maskinen ihht. brukerens behov. (selv etter maskininnstallasjon)
 
- Verktøy for maskinering av skuffer med konkav/konveks front og andre irregulære former
- Verktøy vor maskinering av vinklet front.
- Verktøy for maskinering/utfresing for spesialhengsler.
- Vacuum system for fastspenning av smådeler
- Strekkode leser.

Video av maskinen
 
 
 
Ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon om denne maskinen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento