"Salvatimes" fra Salvador

Siste nyhetsbrev fra Salvador, med en rekke artikler og "case stories" fra både Danmark, Norge, Tyskland.
Vår italienske samarbeidspartner på kappsystemer sender jevnlige nyhetsbrev med "case-stories" fra leveranser gjort over hele verden. I denne utgaven kan du lese mer om både fremgang og historier fra kunder rundt om i verden fra både Norge, Danmark, Kroatia, Tyskland, Storbritannia, Brasil, Slovenia... etc.

I Norge har vi levert en Superpush 200 optimeringskappsag til en fabrikk som produserer både emballasje og paller. Investeringen vil gi store innsparinger og leverandøren er i absolutt toppklasse sier daglig leder. 

I Danmark kaller de investerinegn av en ny SUPERANGLE 600 for en revolusjon. Kunden bygger hagemøbler og gjør jobben mye enklere nå. Det dreier seg kun om å skrive ned mål, antall og vinkler så ordner maskinen resten. Dette gjøres med største presisjon og tidsbespareslen er utrolig.

Christian Salvador er også i det filosofiske hjørnet etter nok et år med suksess. Etter toppåret 2011, trodde de fleste at taket var nådt. Men også i 2012 fortsetter økningen, det er helt tydlig at mange ønsker å bli mer effektiv og spare penger

Litt fritt oversatt så sa den greske filosofen Heraclitus: "du kan aldri trå i samme elv; nytt vann vil alltid strømme forbi. En mann trår aldri i samme elv to ganger, fordi det er aldri er samme elv og fordi det ikke er samme mann.." 

 
Konklusjonen er klar, til tross for to fantastiske år er det ingen grunn til å ta det med ro. Vær forsiktig, stopp aldri - du får aldri sjanse til å svømme i samme elv to ganger. 

Vi skal alltid stå på med samme energi, evne og vilje til å finne de absolutt beste løsningene.
 
 
Salvador har også oppdatert sin YOUTUBE side
også med flere intervju av kunder. (verdt en titt)
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento