4de generasjon pakkemaskiner

Plasticband forsterker og øker forspranget med nye pakkemaskiner, raskere, sikrere og enklere.
De fleste i treindustrien besøkte Xylexpo og maskinmessen, og gikk glipp av Plasticbands presentasjon av sin 4de generasjon strekkfilm pakkemaskiner på Interpack messen i Düsseldorf. Raske og driftssikre maskiner har blitt enda bedre !

RASKERE, KRAFTIGERE, SIKRERE og ENKLERE
Neleo og Atis 50 har blitt enda raskere, og med en omløpshastighet på hele 350 o/min så er dette de raskeste maskinene på markedet.
Maskinene har fått ny inn- og utmatingsside som nå fremstår som en monoblock-konstruksjon i en del. Samtidig som at konstruksjonen blir bedre og enklere så gir dette også en liten innsparing.
Maskinene blir også enda mer sikker i bruk. Ett nytt sikkerhetssystem og enklere system for resette film gjør maskinene sikrere i bruk.
Den nye konstruksjonen gir også mulighet for en litt lavere og bedre arbeidshøyde. Dette forenkler bruken og slitne armer får endelig hvile..
Maskinene har et nytt friskt utseende, men også små detaljer som inspeksjonsglass, og ikke minst mindre byggemål men samme kapasitet..

ATIS50 kommer nå innkludert med den nye farge- touch skjermen, der en har tilgang på justering av alle parametere - maskinen gjøres dermed enklere og enda mer funksjonell.


Husk at samtlige av maskinene til Plasticband kan kundetilpasses. Fra helt enkle maskiner til de største fullautomatiske maskinene, både utfra kvalitet, egenskaper og nivå på investeringen.

Under kan du åpne de nye katalogene på NELEO (semiautomatiske) og ATIS (fullautomatiske maskiner).


  


Ta kontakt for mer informasjon
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento