Simply the best...

Før Xylexpo inviterte vi til å se at Salvador er best på kappsager, første plass på "inno-vation awards" bare understreker...
Salvador produserer optimeringskappsager, og er en av de beste på sitt område. Vi har levert flere anlegg over hele Norge og felles for disse er maks presisjon, kapasitet og driftssikkerhet selv under de mest krevende forhold. Som mange andre mener vi at Salvador er best, og under årets Xylexpo ble også dette understreket.
 

 
Med flere andre store nominerte som feks Homag, SCM, Biesse så var det spesialisten Salvador som gikk kunne løfte trofeet for Acimalls  "Innovation Awards for communication"  absolutt høyest.
 


Prisen overleveres Christian Salvador av Ambrogio Delachi (President Eumabois) og Lorenzo Primultini (President Xylexpo og  Acimall) 

 
Cristian som alltid har full kontroll, var selv positivt satt ut etter å ha vunnet over andre svært sterke kandidater.  "for oss er det en virkelig stor utmerkelse å være den som får den første prisen i Xylexpos innovation awards. I en periode med høy intensitet og sterke følelser, så har vi fått demonstrert det som vi tror på blant protagonister, selv om vi er - og fortsatt vill være "små" , sterke og en proaktiv produsent innfor vårt område"

"Passion" Knowhow" og muligheten til å se kunders behov har vært Salvadors nøkkel til suksess. En kontinuerlig strøm av besøkende på messen samt flere bestillinger av maskiner under messen bekrefter at Salavdors optimisme ikke er uberettiget. Etter å ha satt stadige nye rekorder innrømmer Christian at 2014 kan bli et nytt rekordår,

Som alle andre gratulerer vi Salvadore med den sterke innsatsen, og gleder oss over at stadig flere norske kunder har fått øynene opp for hva vi i samarbeid kan utrette med effektive maskiner fra Salvador.
 
 
Under messen fikk vi se den nye "SUPERPUSH 200 window" , en ny versjon av den populære SP200 tilpasset spesielt dør og vinduprodusenter. Den raske SUPERCUT 500 er også kommet med en ny versjon som
som kalles "SUPER FAST"  spesielt tilpasset de forhold en må virkelig ha en rask maskin.  
Også nyheten fra i fjor CLASSIC 50 ble vist frem på messen, dette er en manuell maskin som kan utstyres med manuelle og pneumatiske on/off stoppere. SUPERANGLE 600 hadde også fått plass på messen, et virkelig kappsenter utstyrt med et svært effektivt optimaliserings-system.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento