ARTEK gjør jobben bedre

UNITEAM imponerer med nytt fullautomatisk kapp- og fresesenter for bjelker og konstruksjoner
ARTEK er et helt nytt 6-akset kappe- maskineringssenter fra Uniteam spesielt egnet for konstruksjonselementer og bjelkeproduksjon og håndterer både små og store emner effektivt og med største presisjon. ARTEK er kompakt monoblokk konstruksjon og representerer en beskjeden investering i forhold til både kapasitet og muligheter.  Maskinen er en kompakt multifunksjons gjennomløps kappsenter som i teorien kan håndtere emner endeløst.


Automatisk
Maskinen arbeider automatisk og håndterer både kapping i alle vinkler samt utfresing av alle mulige detaljer samt forbindelsesteknikker som brukes i massivtre-konstruksjoner  med en kraftig 5 akset fresespindel på 17kW. Logistikk rundt maskinen kan tilpasses i en slik grad at hele kapp- og maskineringssenteret er selvgående fra magasin til magasin med dagens kapp/arbeidsliste.  Maskinens programvare er tilpasset slik at hvert emne optimaliseres automatisk. Maskinen har også et eget system for handtering av både spon og kapp som effektiv fjernes fra arbeidsområdet uten inngrep fra operatør.  Maskinenes automatikk sikrer tilgang og bearbeiding på alle 6 sidene av et emne.
  
Maskinen utstyres med den kraftige OSAI styringen som gir ingen begrensninger. Kombinert med softwaren EASYBEAM  fra DDX så sikrer vi også fleksibilitet og hurtighet. (dette tillater også import av alle typer ferdige prosjekter i *.btl format.)  Noen av mulighetene som er ferdig definerte er trekonstruksjoner, tak-konstruksjoner, enkle bjelker, laftebygg, sandwich paneler, hagestuer/lysthus, vinterhager etc..

Mer informasjon og tilbud på denne maskinen får du hos oss, send en epost i dag vår produktansvarlige: vidar@tretek.no

 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento