Costruzioni Meccaniche fra Italia har i mer en 25 år produsert løsninger for montasje og skrogpressing. Utvalget av løsninger spenner fra enkle skrogpresser til større kundetilpassede linjer for automatisk produksjon og sammensetning av skrog.

Pressene som omfatter et stort program av både hydrauliske, elektromekaniske, pneumatiske og selvjusterende modeller kan selvsagt tilpasses med automatiske systemer som feks stifting av rygg samt integrasjon mot andre eksisterende systemer.

Både STS og STP gjennomløps-pressene fra Costruzioni har høstet mye positiv kritikk, disse pressene er betydelig tyngre enn sine konkurrenter i samme klasse.

Alle viktige presisjons-maskindeler er maskinerte hos Costruzioni og blir både tilvirket og sammensatt på fabrikken. Dette gir garanti på at delere og konstruksjon passer 100% og vil alltid være i perfekt parallell/firkant mht. pressen. Det er viktig å merke seg at Costruzioni ikke kun er en produsent som monterer komponenter fra forskjellige underleverandører.

Maskinene fra Costruzioni utstyres alltid med kardangdrift og skruer. INGEN KJEDER som styrer bevegelser men kuleskruer, tannstenger og tannhjul sørger for presisjon og en maskin som er ekstremt stille når den arbeider/omstilles. Et annet viktig poeng er også hastigheten, systemet fra Costruzioni gir maksimal hastighet på alle trykkelementene. Summen av disse fordelene gir ikke bare brukervennlighet og presisjon nå, men også over lang tids bruk. 

Costruziones spesielle konstruksjon av presser gjør at en ikke overdriver trykket som utøves på skroget (som følge av posisjonering av vogner, motorer etc.) dette eliminerer videre stress på pressens basis-konstruksjon. Costruzioni fører ikke på topp og på enden av toppbjelken. (på lengre presser vil føring på toppbjelken og på endene gi negativ innvirkning på presisjon på topp-bjelken samt negativ innvirkning på kapasitet når en bearbeider skrog med feks flere hyller).

Den meste viktige fordelen med Costruziones presser er at presisjon og konstruksjon tillater at skrog ikke trenger å posisjoneres sentrisk på pressen. Skrog kan feks plasseres i nærheten av operatør som gjør både håndtering og feks stifting av bakvegg langt mer enkel.

Gjennomløpspressene fra Costruzioni er FULLSTENDIG SELVJUSTERENDE med automatisk inn og utmating og trenger ingen form for programmering, dette gjelder også posisjonering av 3dje kryssbjelke - ingen posisjonerer trengs å bli angitt. På STE84 og STP 96 er hele syklusen beregnet til ca 20-22 sek (når presstid er satt til 0)

Pressene er enkle å bruke og kan brukes selv av "ukvalifiserte" operatører.  (trenger ingen spesiell opplæring for å bruke denne pressen).

Costruzioni er en svært aktuell kandidat dersom en vurderer effektivisering av montasjeavdelening enten ved oppstart, utvidelse eller utskifting av eksisterende utstyr.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Costruzioni Meccaniche

Spesialprodusent av skrogpresser med tilhørende utstyr. Maskiner for enkel skrogsammenseting til større komplette montasjelinjer.
 
 
 
 
 
 
Powered by avento