Hurtig og kompetent service er veien til et godt samarbeid med våre kunder. At innkjøpt utstyr og større maskininvesteringer er til enhver tid tilgjengelig for produksjon, er selvsagt noe av det mest viktige for våre kunder. Tretek® serviceavdeling sørger for både installasjon og igangkjøring av nye maskiner, opplæring og bruk av maskinløsninger samt service og reperasjoner både ute hos kunder og på eget serviceverksted her i Ålesund.

Serviceavdelingen betjener også reservedelslageret og sørger for rask ekspedering og kyndig veiledning.
 
Du kan alltid komme i kontakt med en av våre servicemedarbeidere som raskt kan avgjøre om et problem som oppstår kan løses på telefon/epost eller om det trengs en tekniker på stedet. I mange tilfeller vil nye større datastyrte installasjoner også tilpasses med direkte supportavtale, der både leverandør og produsent kan få tilgang til maskinens styring og parametere gjennom ”remote host” og internett.  Også webkamera benyttes ved komplekse installasjoner.
 
 
 
 

Service

Hurtig og kompetent service er nøkkelen til et godt samarbeid! At innkjøpt utstyr og større maskininvesteringer skal til enhver tid være tilgjengelig for produksjon er selvsagt.
 
 
 
 
 
 
Powered by avento