Xylexpo 2010 - Milano, Italia 4-8.05

Maskinmesse for møbel og treindustrien. For 22 gang arrangeres en av verdens største messer for presentasjon av maskiner og utstyr for møbel og treindustrien. Tretek er selvsagt på plass med flere representanter.
Messen i Milano er enestående i sin klasse og kan by på et stort utvalg av aktuelle maskiner for møbel og treindustrien. Årets messe er noe spesiell som følge av at noen av de største aktørene er borte, og har dermed gitt åpning for flere andre til å stille ut maskiner, utstyr og ikke minst nye ideer.

Samtidig med Xylexpo messen vil vi ha en unik mulighet til å invitere dør- og vindusprodusenter til å besøke CMLs nye anlegg i Piacenza (kort vei fra Milano). Hos CML kan vi få se nye vinduslinjer både under bygging og demonstrasjon. Spesiell oppmerksomhet rettes mot den nye HELIOS maskineringscellen som vil garantere presisjon, kapasitet, produksjonssikkerhet.  Verdt å merke seg er at ingen andre kan vise til lignende plassbehov i forhold til kapasitet.


Tretek vil være tilstede på messen med 4 mann og vil være tilgjengelig både pr telefon, epost og hos de forskjellige produsentene som vi representerer i Norge.
Ta gjerne kontakt på forhånd og avtal møte med oss, så sørger vi får at du får med deg det du leter etter eller hjelper til med planleggingen av nye investeringer.

Oddmund Heggstad
+47 913 88 811
Ivar Kvalsvik   
+47 952 25 600
Vidar Heggstad
+47 911 80 022
Harald Berge
+47 905 17 222

Vi sender også ut en egen folder med mer informasjon om messen, ta kontakt med oss dersom du ikke har mottatt denne ennå. (send epost)
 

Under finner du aktuelle pekere som kan være nyttige i forbindelse med messen
(klikk på tekst - nytt vindu åpnes)
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento