Tretek® fører en rekke reservedeler/slitedeler til flere av de installasjoner som leveres. I tillegg til dette inngår vi også særskilte avtaler med våre leverandører om hvilke tekniske komponenter og fabrikat som tillates/ønskes i de løsninger som vi leverer. Med større lokale leverandører og sentrallager sikrer vi dermed hurtig og effektiv ekspedering av kritiske komponenter som f.eks elektriske, elektroniske og pneumatiske komponenter. 
 
Serviceavdelingen sørger for at du får kompetent veiledning og assistanse eller at en av våre teknikere utfører installasjonen for deg.

Rask ekspedisjon fra eget lager samt gode fraktavtaler sørger at du også kan ha reservedeler som ikke lagerføres i løpet av få dager.

Dersom det er påkrevd med særskilt hurtig tilgang på reservedeler kan vi utfra egne erfaringer og i samråd med kunde og produsent, sette sammen en ”reservedelspakke” som passer dine behov. Med en slik reservedelspakke vil du alltid ha umiddelbar tilgang på kritiske komponenter i et anlegg.

Vi tar også oppdrag på maskiner som ikke er levert av oss, ta kontakt for mer informasjon dersom du har en utfordring som må løses.


For bestilling av reservedeler, ta kontakt med:

Ivar Kvalsvik
ivar@tretek.no

Jan Ove Borgund
jan-ove@tretek.no

Bjørn Olsen
bjorn@tretek.no
 
 
 
 
 

Reservedeler

Tretek® fører en rekke reservedeler/slitedeler til flere av de installasjoner som leveres. Serviceavdelingen sørger for at du får kompetent veiledning og assistanse eller at en av våre teknikere utfører installasjonen for deg.
 
 
 
 
 
 
Powered by avento