Engineering og tilpassing

En tar aldri en gammel løsning, børster bort støvet, gir den et nytt navn og tror at dette vil være tilstrekkelig dersom kunden ønsket å være konkurransedyktig.
Tretek as tilpasser og konstruerer løsninger i tett samarbeid med både kunde og produsent. Dette er i all hovedsak en avdeling forbeholdt spesielle behov der det legges stor vekt på nye ideer, ny tilgjengelig teknologi og løsninger for mer effektiv produksjon og selvsagt økt lønnsomhet.

Tretek as er en profesjonell maskinleverandør med høy maskin- og prosessteknisk kompetanse innen treindustri. I noen tilfeller kan det være enkelt å tilby maskiner som for eksempel en sag som skal utføre en konkret oppgave under gitte forutsetninger. Ved større komplekse automatiske maskiner som for eksempel en maskineringslinje med systemer for automatisk mating og en definert oppgave som skal gjøres under matingen, vil det være langt flere parametere å ta hensyn til – dersom en skal ha en funksjonell løsning.

Vår engineering-avdeling kan dette, og har både kompetanse og erfaring til å utvikle optimale løsninger i tett samarbeid med både deg som kunde samt kombinere bruken av forskjellige produsenter og løsninger for å sikre en effektiv funksjonell helhetsløsning.

"vi snakker ikke om å finne opp hjulet på nytt, men finne mer effektiv og om mulig rimeligere måte å bevege oss på..."
 
 
 
 
 
 
 
Powered by avento