Italienske Comafer startet allerede i 1962 og utviklet den første brikettpressen i 1975 for bruk innen treindustrien. Idag omfatter programmet av maskiner en rekke ulike hydrauliske og mekaniske brikettpresser, pelletspresser, flishuggere, siloer og filtre samt en helt ny serie med forbrenningsovner.

Av treavfall kan vi lage både pellets og briketter til en relativt lav pris, fordelen med briketter er selvsagt dobbel termisk kapasitet i forhold til vanlig treavfall samtidig som at en har et minimum av avfall etter forbrenning samt en langt renere ovn.

Med flere store investeringer fremstår Comafer som ledende på sitt felt og med ISO 9001:2000 sertifisering, er den teknologiske utviklingen sikret med målsettingen om å lede med et optimalt forhold mellom teknologi, kvalitet på brukte komponenter samtidig som at en er konkurransedyktig også på pris.

Comafers leveringsprogram for tre
-Hydrauliske brikettpresser med kapsitet fra 15-350 Kg pr time
-Mekaniske brikettpresser med kapsitet opptil 650 Kg pr time
-Pelletspresser
-Ovner
-Siloer 

Comafer har også brikettpresser og huggere for metallavfall med den fordelen å redusere avfallsvolum med opptil 10 ganger samtidig som at både vann og olje skilles ut under prosessen.

 
 
 
 
 
 

Comafer

Effektiv ressursbruk sikres enkelt med maskiner fra Comafer- flishuggere, siloer, brikettpresser, pelletspresser og mindre varmeanlegg.
 
 
 
 
 
 
Powered by avento